Sjednite u nju da igrate bez boli.

Kralj stolica za igre.Ako tražite beskompromisno gejmersko trono koje izgleda, izgleda, pa čak i miriše skupo, to je to.

Od slamnatog veza koji krasi donji dio leđa do crvenog logotipa na sjedištu, fini detalji su zbog kojih ćete poželjeti da povučete strance koji prolaze van u svoj dom samo da biste to pokazali.

Ovaj fini komad njemačkog inženjeringa iznenađujuće je brz i jednostavan za postavljanje s obzirom na poteškoće koje smo imali pri sastavljanju nekih drugih stolica na ovoj listi, što se duguje kvalitetnim dijelovima i čvrstoj konstrukciji od vrha do dna.

Samo pazite da ne stavite ruke blizu mehanizma metalnog sedišta pre nego što se naslon za leđa pričvrsti, jer jedan slučajan pritisak na tu polugu može da odseče prst ili dva.Pažljivo pročitajte uputstva, ljudi.

Jednom postavljena, stolica je san za sjedenje.Kombinacija izdržljive kože, čvrstog metalnog okvira i presvlake od hladne pjene visoke gustine doprinose stepenu udobnosti, bez obzira da li sjedite uspravno ili zavaljeni u svom potpunom položaju od 17 stepeni.

Ako imamo ikakvih zamjerki, one su usmjerene na njegove poliuteranske naslone za ruke koji izgledaju malo ispod standarda s obzirom na vrhunski kvalitet koji se nalazi svuda drugdje.Oh, i pobrinite se da vaša soba bude dovoljno velika da Epic Real Leather ima prostora za disanje – ova velika stolica za igranje nije prikladna za prostore veličine kabine.


Vrijeme objave: Jul-30-2021